de 7 utviklingstrinn av Skorpion-prinsippet

                                                                           Skorpion: Fra Mani til Alkymi

7: ekte Alkymist som kan forvandle alt til gull; underverden, verden og verdensrommet er forbundet; mester av metamorfosen, har overvunnet døden, behersker reinkarnasjonens lover, ER perfekt,

6: transformasjonens spesialist, hvit magi, fuglen føniks,rollemodell/ideal, uten redsel,  blitt til sommerfuglen (ferdig med larve stadiet), ekte sjaman, veileder gjennom underverden, kan hjelpe andre å hente skatten fra kjelleren opp til lyset,

5: kommittert til (en) idealistisk sak  , selv-løs, uredd, harmoni etter man har gått gjennom konflikten, «kan» omprogrammering, eros som instrument til forvandling, røntgenblikk, ser gjennom all bullshit, dype relasjoner, reinkarnasjons-terapeut, dybde-terapi, skygge-terapeut, vet når tiden er inne til  å la et gammelt tema dø, slik at det nye kan bli født,

4: stiger frivillig ned i underverden; tør å se på sine skygger; vet å gi slipp, på veien ut av, ofrer seg selv for en høyere mening, idealisme, intensitet, konstruktivt «trykk», lidenskapelig, konstruktiv binding, konseptuell tenkning,

3: avmakt, projeksjon, preget av sine (egne) forestillinger, bundet til gamle bilder, perfeksjonisme , mørkredd, forfører; okkultisme; banning (faen i helvete!), overkjører andres verdier eller blir overkjørt, fakir (fra ordet ”fake” !), gerilja, snikskytter, auto-aggressiv sykdom, «fan»; sjalusi, fort forbannet, »proppfull vulkan», fortrengende, depresjon, magnet for andres projeksjoner, fanget i andres forestillinger om hvem man skal være, det undertrykte, blinde affirmasjoner, holder på «død og pine» fast på et bestemt bilde

2: besettelser, fiksjoner, tilhørighet, avhengighet (co-dependent), ekstremist, seksuelle besettelser, forbanner, hektet, perversjon, selvpining, tiltrekning til det (v)onde, føler seg verdiløs, opplever andre som verdiløse, avhengighet, antibiotisk, kjønnsykdommer

1: manisk, sadistisk (sado/maso), selv-ødeleggelse ; satanist; det onde; helvete, svart magi; sex-magi, hekseri, voodoo