Traer som kosmiske antenner


En av de tingene jeg liker best med å bo i skogen er trærne. Jeg elsker trær, og enda mer: høye trær. Jeg elsker også fugler, men det er kanskje ikke så rart, siden både trær og fugler hører til Uranus/Vannmann arketypen og jeg har har min Venus, kjærlighetens plantet, i Vannmann i 11 hus (Vannmann hus). Ergo er jeg kanskje predisponert til å elske både trær og fugler.

Hvis jeg vil hypnotisere meg Selv til en høyre bevissthet, holder det med å observere tre toppene bevege seg i vinden i noen minutter Det gjør trikset hver eneste gang. Bingo, er jeg klar igjen i hode, ser løsninger og har sluppet den hang-up’en som min ego bare noen minutter tidligere var identifisert med. Jeg kjenner meg lett og lykkelig. Lyn terapi, det.
         Ikke så overraskende at jeg da synes at det er trist når folk hugge trær. Verst er det med nydelige, gamle høye,  trær. Det føles nesten som en venn som dør.  At mennesker kan har så lite sensitivitet og sans for vilt skjønnhet er nesten sjokkerende. Klart at folk har sine ”gode” grunner, som er alltid ego grunner, av den typen som ”falske konger” har: mer sol på tomten (sol kongen !) , mer stein på gårdsplassen (is dronningen)...alltid en god grunn, lissom, subjektivt sett. Men objektivt  sett er dette faktisk en dårlig grunn. Vi trenger nemlig trærne. Ikke bare på den opplagte måten (Co2 til oxygen etc), men på en helt annet plan: jeg er rimelig sikker at trær kanalisere kosmisk energi ned til jorden. At de er som positive lyn fanger og trekker ned  chi’en fra universet, så at vi kan forbinde oss med den.
         Så hva skjer da når vi kutte ned disse geniale, fantastiske antenne  ? Det er opplagt: vi mister antennene som henter planetene ned hit ! No good ! Kosmologisk tappe. Og hvem taper ? De som kutter dem ned og de som bor der hvor det ikke lenger finnes trær. Det samme gjelder forresten fuglesang. Det er kosmosenes symfoni, som kommer gjennom fuglesangens  kanal i resonans med de på jorden.
Og biene. Har jeg nevnt biene ? Kanskje ikke enda. Neste gang !

         Det er derfor vi har valgt å bo i skogen. Og på tomten er det fullt av trær. Alle trær får lov å sto her, vi omgir oss, gi oss skyts og henter ned good vibrations til huset, menneskene, hagen. Jeg lenger jeg bor har, jo klarer blir det.