Systematisk trening av Intuisjonsmuskelen

Systematisk trening av Intuisjonsmuskelen

Fredag 20 April (16-21) & Lørdag 21 (10-16)

på S.P.A.C.E.

Glem Sats eller Elixa. Legg vektene, skiene, spinning sykkel og Yoga matten til side for et øyeblikk. Selvsagt: kroppens trenger og fortjener oppmerksomhet og vedlikehold. Personlig, gir jeg kroppen flere bevisste oppmerksomhets faser hver dag, i form av øvelse, trening, ernæring.

Men: er vi kanskje litt ueberkropps fikserte ? Kroppen bærer vi med oss en bare en liten stund- i hvert fall relativ sett, hvis man tar i betraktning hvor leeeeeeenge man kommer til å henge ut med og i sin sjel og ånd (hint: for alltid).

Derfor vil jeg sluggere at det finnes andre muskler i mennesket skrike etter bevisst og systematisk trening. En av dem som stadig blir glemt –og som jeg helt klart ville betjene som en av de Topp 3 viktigste psykiske muskelgruppene- er intuisjonsmuskelen.

Jeg tror – nei, jeg VET – at Livet blir betydelig lettere og bedre (vi snakker: kvalitet) hvis man begynne å trene sin intuisjonsmuskel jevnt, systematisk og bevisst

Og det er ikke vanskelig. Men man må gjøre det, for å få utbytte av den. Og man må vite hva man gjør.

Helgens seminar handler om akkurat det:

Om å gi deltakeren redskap og bevissthet til å trene og bruke dette/SITT undervurderte geni av Intuisjon.

Logistikk: Vårens L.S.D. seminarer er åpne, dvs man kan deltar uten at man trenger å binde seg til et lengre syklus. Pris per enkelt seminar er kr. 2200. For den som velger å være med på vårens tre intuisjons seminarer, blir prisen kr. 1800 per seminar.