Høy på dyp intuisjon !

Åpent L.S.D. , 20 & 21. April

Våren er værens tid. Og værens tid er tiden til å kjøre i gang med noe nytt og bruke den kosmiske og biologiske medvinden for alt den er verdt.

Derfor har jeg valgt -for første gang ever -til å tilby en syklus av tre seminarer rundt tema Intuisjonstrening og Selv-orakeling.

Dette høres kanskje litt corny ut: man ser for sitt indre øye en sigøyner dame som stirrer inn i et tåkete krystall kule og mumler noen dunkle profetier… som kan betyr alt eller ingenting.

Men genuint intuisjon (som er forresten også noen helt annet enn ”mage følelse”) er akkurat det motsatte-nemlig et av de kuleste, mest morsomme, meningsfulle og nyttige redskap man kan tilegne seg.

Å utvikle intuisjon - i ordets egentlig forstand - handler om åpne et kanal mellom det personlige og det transpersonlige, så at personligheten kan velge i samsvar med en overordnet viten -isteden for å stadig gå seg vill i skogen av sin subjektivitet.

Høres det for abstrakt ut ? Mer konkret: vi må hver dag, tar en haug med valg. Noen er ubetydelige, andre superviktige, pluss en del inn i mellom. Men hvordan kan jeg vite hvordan jeg velger riktig, at jeg velger i samsvar med min utvikling, og til mitt beste ?

Finnes det noen guidelines, ledetråder, et navigasjons-system ?

Ja, det finnes. Men det må finnes. Og for å finne det, må man utvikle denne fakultetene kalt intuisjon.

Utvikle betyr: man må trene den. Ellers forblir den – i likhet med alle andre muskler, og fysisk eller psykisk – svak og virkningsløst.

Intuisjonen er den smarte delen av oss som ”vet bedre”, objektiv sett ! Det er den delen som sitter med en viten og visdom som kan veilede oss gjennom Livets viktige valg.

Det er det vi skal jobbe med gjennom våren: en systematisk trening av intuisjonen, så at man kan bli sitt eget uebersmarte orakel. Vi kommer til å lære konkrete teknikker til å finne frem til sin overordnete intelligens.

Et fantastisk redskap både for Selv-bruk og for folk i terapeutiske yrker (eller på veien ditt!)

I April modul legger vi fundamentene som vi utvikle videre i mai & juni. Datoer i overblikk:

20 & 21 April

11 & 12 Mai

15 & 16 Juni

Logistikk: Vårens L.S.D. seminarer er komplett åpne, uten at man trenger å binde seg til noe lengre syklus. Pris per enkelt seminar er kr. 2200. For den som velger å være med på våren tre intuisjons seminarer, blir prisen kr. 1800 per seminar.