Intro til Transpersonlig Astrologi

Intro til Transpersonlig Astrologi

Jeg elsker dronningen av visdoms lærene- som astrologi har blitt kalt gjennom alle tider. Det å kunne jobbe med dette fantastiske redskap oppleves hver dag på nytt som stor gave.

Jeg forstår det slik: hvis man har fått en sånt presang, så ligger den en implisitte oppfordring i den- nemlig å gi gaven videre.

Over de arene (og inkarnasjonene, antar jeg) har jeg utviklet min egen astrologi - som i den formen ingen andre (bortsett fra de menneskene som har lært det fra meg) praktiserer eller ”kan”.

Det er en god stund (4 ? 5 ? 6 år ? ) siden jeg sist tilbøy en astrologi introduksjons kurs (og kanskje en del år til jeg gjør det igjen) Uansett så har det rent mye vann gjennom Oslofjorden siden sist. Jeg ser nå et tydelig behov hos studenter, kurs deltaker og klienter for en ny runde systematisk innføring til det transpersonlige astro universet.

Jeg kunne selvsagt liste opp alt som skal tas opp. Bare så mye: alt det grunnleggende som trengs for å kunne tolke et horoskop på en gjennomgripende psykologisk-spirituell vis (-dom).

Kurset eigner seg formidabelt for:

- folk som går i terapi på SPACE (utvider forståelse av det som det terapeutiske arbeidet er basert på)

- terapeuter som ønsker å integrere astrologi i sin terapeutiske toolbox (for en gevinst !)

- alle mennesker som ønsker å lære seg det beste (ikke det eneste, vel å merke) Selv utviklings redskap jeg kjenner

Til sist, men ikke minst: jeg kommer til å bruke denne gydene anledningen til a skrive ferdig mitt ”Astrologiske Arbeidsbok”.

Kurs deltakerne er de første som får den, bingo !

Time & S.P.A.C.E. :

Siden dette måte å betrakte seg Selv, verden, Livet og kosmos trenger tid til å modne og prosessere, har jeg valgt a porsjonere det ut i små, fordøyelige biter. Den første runden. 2011 :

Onsdager, kl 16-18 på S.P.A.C.E.

02.11.

09.11.

16.11.

23.11

30.11

07.12.

14.12

21.12

Betaling:

Kr 400 / per gang.

Obs ! :

- betaling tas med på dagen (samlet kvittering kan utstilles)

-kurset kan tas kun i sin helhet-

dvs også sesjoner som man ikke er tilstede må gjøres opp ved neste sesjonen

For deltaker av Kreativ Living kurs er første sesjonen gratis.