Dagens: OR akel Vis
Du er forvirret (jeg er det også fra tid til tid, men mye mindre enn deg, sa klart, hvordan kunne jeg ellers skrive denne fine bloggen). Du må velge mellom forskjellige opsjoner (partner, jobb, bosted, hund eller katt, sushi eller entrecote eller linser, latte eller americano, Frankrike eller Spania…life IS a bitch). Du lurer ferd hvilken du skal velge. Du er fanget i ideen at en av dem er ”best” for deg. Den dårlig-gode nyheten i denne sammenheng med det samme: alle veier og opsjoner moetes igjen senere, uansett. Sa egentlig kan du ikke velge ”feil”. Det verste som kan skjer, er at du ”bare” forsinke, forskyve, kaster bort tid, energi…noen dager, måneder, ar, liv.
Uansett - du er forvirret, skjønner ikke ordet ”bærtur” og i konsekvens vet ikke hva du skal velge. Men du må tar et valg (eller ?) . Din subjektivitet klarer ikke a skjære gjennom jungelen av motstridende impulser og følelser. Din egen-blindhet -som er det noble kjennetegn av oss mennesker som er fanget i den double-blind situasjonen av a være bade er observatøren og den som blir observert-kaster store skygger over ditt vanligvis sa lyse og rasjonale synsfelt.

Sa her kommer en hjelpende hand fra OR, som tilfeldigvis også matcher begynnelsen av ordet OR-akel:

1) Skrive opp alle opsjoner som kommer i ditt hodet, hjerte, magen eller whatever. Nummerer dem i rekkefølgen de dukker opp.

2) Tar opsjons arket og heng den opp på et høy sted. Helst heist den opp på en flaggstang. Hvis du tilfeldigvis ikke har en flaggstang for hand for øyeblikket, kan du bruke et gren av et tre (hvis du er ute) en toerkesnor (hvis du akkurat holder på med jomfruelig klesvask) eller dingle den fra en gamle spiker sa på veggen (hvis du er sa uheldig at du må være inne). Det som er viktig er at arket henger sa høyt som OVERhode mulig. Ja takk, Hermes, jeg skjønte den. Altså: Hermes sier at kriteria er at den henger OVER hodet ditt (uten at du dreper deg selv i prosessen. Det hadde forsinket avgjørelsen med engang en hel inkarnasjon. Og sa må du foerst gjennom bleier og kvise stadiet for du kan jobber med spørsmålet- som dukker garantert opp- igjen !)

3) Altså: du tar en terning (hvis du har mer enn seks valg opsjoner, må du tar to terninger, og ev summere opp resultatet fra begge) og kaster den. Det er viktig at underlaget som terningen lander på er svart. Og hvis du ikke har en svart underlag, sa er det like bra med en som er rosa eller har rode prikker. Med andre ord: det var bare en new age- y vits, og det er helt like-gyldig hva slags underlag man har.

4) Tallet avgjøre ”objektiv” for din forvirret subjektivitet hvilken opsjon for øyeblikk bringer deg videre. Tyngdepunktet ligger på ”for øyeblikket”, fordi det ikke er sikkert at svaret også gjelder i 2013. Det dreier seg om det neste, viktige skritt.

5) Hvis terningen viser altså et tall som korrespondere med en av dine nedskrevete opsjoner, er du kosmo- logisk smart a tar svaret til etterretning.
Ikke stil spørsmålet igjen i morgen. Da lurer du bare deg selv, ditt Selv.

6) Hvis du f x har bare skrevet opp tre opsjoner og tallet som terningen viser er ”fire, fem eller seks” , sa sier orakelet at det finnes det en annet opsjon som du ikke enda har sett. Der er meldingen: Ingen av de opsjonen du har skrevet ned ”er saken”. Start a utvide bevissthetsfeltet ditt, soek i dine skygger, ser etter flere merkuriale budskap om ”the missing link ” (infoen er der ).
Eller ring meg.