Praktiske Tips for Livet II: Astro mappe på skrivebordetVanligvis pleier jeg jo bare a chille dagen etter kurs. Det har jeg stort sett også gjort i dag. Men: min Merkur i Væren i 12 hus ( i konjunksjon med Mars) har en tilbøyelighet a skyte fra den transpersonlige hoften (IV kvadrant) når det passer den og jeg også vet hvor fort ideen forsvinner igjen i det store (Fiske fortids) hav, tenker jeg: ut med det, uansett ! Sharing is believing ! (hæ ?)
Uansett. Dagens Tips for Livet er: anlegg deg en egen mappe på skrivebordet av din virtuell hjerne, dvs din data. Mappen heter ”Charts” eller ”horoskoper” eller ”messages from Andromeda” …eller noe i den retning som gjør susen for deg.
Formålet med mappen er a ha et sted hvor man lett (og uten nett) har tilgang til sine mest relevante horoskoper.
I selve mappen, lager man igjen diverse ”sub”-mapper hvis man vil unngår unødvendig astro kaos.

Jeg har per na etablert følgende sub-mapper:

- foedselshoroskoper” (familie)

- personarer (alle mine personarer)

-kompositter (relasjons horoskoper med alle familie medlemmer: Olaf og Ingvild, Olaf og Sunniva, Olaf og Johanna etc)

Det er bare en begynnelse. Men det viktigste er at man kommer i gang. Og sa samle dem etter hvert. Men her gjelder det less is more. Har de vesentlige der. Resten kan man lagre på astro.com

På den maten har man alt man ikke enda har i hode på sine virtuelle fingerspisser når man har spesifikke spørsmål til seg Selv og sine relasjoner.

Ren teknisk gjøre man det sant: man lager horoskopet (s tidligere innlegg i Juni blogg), og sa drar man hele horoskop ”bilde” inn i mappen. Akkurat som man hadde f x gjort med et bilde.

Bingo !

Tid a chille videre. Solen skinner i skogen, endelig