Kreativ Living , 17 & 18 Juni: Got the message ? Budskap & budbringeren i individet



Hvert menneske bærer i seg en budbringer. Den har to sider: en del som tar imot budskap og en som formidler budskap. Som individer må vi i lik grad forholder oss til begge deler hvis vi har et ønske om a leve kreativ i samsvar med den mikrokosmos som vi er og makrokosmos som overordnet virkelighet.

Man kunne være fristet a tro at budbringeren er en litt marginal person i individets ” indre personer” galleri. Men det motsatt er tilfelle. Budbringeren er –ikke helt tilfeldig- en av de tolv ”store” indre personer. Uten (eller med begrenset) evne til a plukke opp relevante budskap som universet til enhver tid sender i var retning i ”helhetens & helsens navn vandrer vi blind gjennom livets gater og gaater.

Uten budbringer ingen budskap. Uten budskap, ingen utvikling. Uten utvikling, ingen lykke. Uten lykke…etc.

Merkur-Hermes kalles budbringer arketypen i var kultur. Selvsagt finnes temaet under 1001 navn og masker gjennom alle kulturer og tider. Men det er bare navn, uansett. Det er temaet, innholdet, energien, informasjonen som denne arketypen bærer for oss som interesserer oss.

Heldig-vis (og logisk-vis) blir hver eneste menneske på denne jorden født med den indre figuren. (for en gave ! heldiggriser, vi er….. ! ) Dermed har hvert mennesket i utgangspunkt et individuelt perfekt passende (for sin helhetlig utvikling) budbringer. Beviset finnes i horoskopet- i tilfelle noen lurer på om man ”har det i seg”.

Spors er bare – som alltid- i hvilken grad man er i kontakt & kommunikasjon med denne utømmelige og grenseløst smarte informasjon kilden.

Og det er det vi skal jobber med denne helgen:

A apne den individuelle tilgangen for hver deltaker til sin Merkur-budbringer,sa at man til alle tider kan mottar (& sende, mer om det i kurset !) de budskapene som er relevante for øyeblikkets læring og den langsiktige videre-utvikling som menneske.


Tid & SPACE:

Fr 17 Juni, 16-21

& 18 Juni , 10 – 16

i S.P.A.C.E


Kreativ Living syklus er na et åpent,
”on-going” helårs tilbud.

Feel Free !