Kreativ Living, 29 & 30 April: Din EnergChi stikk kontakt !Mange mennesker har energi problemer i disse dager. Og ikke bare i disse dager, det har alltid vært slik, i alle dager og tider. Kreative mennesker har funnet på mange interessante og nesten alltid symbolsk veldig treffende navn for dette fenomen: ubrennthet, depressjon, ADHD, kronisk trøtthets syndrom, pollen allergi....
Det alt dette koker ned til det samme: som individer og kollektiv (=samfunn) vet vi ikke enda -er ikke enda vis nok (visdom er overordnet, akkumulert «viten»)- til å bruke vår energi, fordi vi:
a) har ikke enda fortstått hva energi virkelig er
b) skjønner ikke hvor den kommer fra
c) vet ikke hvordan man individuelt får (stikk-) kontakt med den, for å bruke den til sitt og Livets beste.
Under oppklarings prosessen må vi starte med noen formelt, fordi formen er et symbolsk uttrykk av sitt innhold: vi føler oss derfor fri til å erstatte ordet energi med EnerChi, fordi det sistnevnte kan minne oss om hva energi egentlig handler om og hvor den kommer fra- med andre ord: hjelper oss allerede et stykke på vei til å oppklare noe av misforståelsene a) & b) (s.o.).
Alt er EnerChi. Du er EnerChi, jeg er det, åpekatten i regnskogen, ekhornet som hopper fra gren til gren i skrivende stund, gresset som spirer under mine bare føtter. Helt ned til innerste kjernen av enhver atom, der hvor alt materie stopper- eller heller: ikke enda har begynt- finnes det enerChi. EnerChi er noe virtuelt, ufattelig, usynelig, men likevel i høyeste grad real (=fordi den skaper realitet). Og den ubegripelig store nyheten: teoretisk har alle tilgang til all EnerChi som finnes i hele kosmos, til enhver tid. Men: hadde du vært der så hadde du vært fullt opplyst (og her snakker vi ikke miljø lyspære). Men hverken du eller jeg er ikke der enda . Og de fleste andre heller ikke – til og med ikke de som kaller seg for opplyst -som er forresten et sikker tegn at man garantert ikke er det. Men la oss konstatere at vi er på vei. Og trolig godt på vei -i alle tilfelle pårett kurs (Kreativ Living, haha !). Poenget er: selv om vi har teoretisk tilgang til all EnerChi som finnes, så fører den lange og kronglete veien til dette all via en høyest individuel tilgang som jeg kaller den Kosmiske EnerChi Stikk Kontakt.
Bare for si det tydelig på forhånd: i dette modul kommer vi ikke til å befatter oss med EnerChi´ens utallige uttrykks former (kjærlighet, eros, penger, kommunikasjon, mening, whatever). Grunnen hvorfor vi ikke enda gjør det, er fordi avklaringen av enerChi spørsmålet er en forutsetning
til alt som følger. Og det er faktisk alt (og nå menere jeg virkelig absolutt alle livs fenomener) som følger, fordi enerChi er Livets mest basale valuta. Med andre ord: Alle andre elve store livstemaer/områder/personer kan først virkelig (=så at det virker) komme i fly etter at den individuelle inn og -tilgangen til den energetiske Chi forskyningen har blitt åpnet. Før slusen til denne grunn strømmen/ strømningen av Chi har blitt åpnet er som alt annet mangler basis næring.
En nærliggende analogi: batteriet til din mobil uten at du virkelig vet hvor stikk kontakten er. Fungere oppladingen ikke, kan din smartphone være så smart som bare det, men du får ikke virkelig tilgang (eller bare korttidig) til alle de geniale funksjoner som den potensiell har. For dette må du først sikre den energetiske grunn forskyningen. (Hvordan man batteriet holder ladning, så at den kan bygge seg opp, er forresten allerede det neste tema, nemlig Tyr-Venus)
Derfor kommer vi til å fokusere i dette modul kun på energChi som Livets ur-innhold, det som alt inne-holder i sitt innerste. Og det mest fundamentale spørsmål for hver deltaker: hvordan finner jeg min tilgang, åpner slussene, logge med på via min individuelle stikk kontakt.

Som vanlig er jeg spent, takknemlig og gleder meg veldig over det privileget til å kunne lære mer om dette sammen med dere som -hver på deres måte- speiler et stykke av mine alter egos (de andre deler av meg Selv).

Organix: Feel free !
Det er fritt fram for de som er interessert til å joine Kreativ Living fra April. I så fall tar gjerne kontakt i løpet av de neste dagene og vi kan diskutere opsjonene. jolis@c2i.net eller 971 86 344.
Kurset finner sted på/i S.P.A.C.E:
Fredag, 29.04, 16-21
Lørdag 30.04, 10-16