Kreativ Living: Det som virkelig virker/Startskutt fredag 25.mars, kl 16 !Metodologien for kurset er lagt opp utifra følgende hypotesen:


For å bli lykkelig, trenger individet å få flest mulig av sine tolv del personligheter opp på Livets scene og bevisst virkelig-gjøre dem i sin hverdag.


Så enkelt og så vanskelig.


Jeg har eksperimentert med dette i mange år, både i mitt eget Liv og i terapeutisk sammenheng: i hvorvidt skaper man sin egen virkelighet, hvordan virker de forskjellige metoder, og ikke minst: hva er mest virksomt ?Det har blitt rimelig tydelig for meg at det ikke holder å ha en fin filosofi, å gjøre litt terapi eller leser noen bøker om Selv utvikling. Alt det er selvsagt bra, men hvis man mener 100 % ansvar for å «get å Life», er det mer som må til. Derfor må vi finne -og ta i daglig bruk- virkemiddler som er såpass virksomt at man kan kreere med dem en virkelighet som virkelig virker. « A life», med andre ord.


Virklig virksomt utviklingsarbeid forutsetter en konsekvent og kontinuerlig arbeid på tre plan av virkeligheten:


Kosmos: Den individuelle kosmiske bruksanvisning (i oversiktsbilde =Radix, og for hver enkelt del personlighet = Personar )

Psyke:
Daglig indre arbeid som omskriver utdaterte forviklings programmer

Agenda
: Konkret oversettelse av innsiktene fra 1) og arbeidet med 2) inn i hvverdags agendaen

De fleste terapier og utviklings programmer peiler seg inn på den ene eller andre av disse plan (psykoterapeuter vanligvis på plan 2; coacher mest på plan 3, astrologer på plan 1, for eksempel). Poenget er: for å får maksimal individuasjons effekt må det jobbes parallet-synkron på disse tre plan.

Jeg opplever at mitt instrumentarium har aldri vært tydeligere fokusert til å få disse tre plan til å virke virkelig sammen enn det er nå.


Derfor er jeg rimelig sikker: hvis du velger å ta Kreativ Living like lekende-alvorlig (alvorlig som = tar full ansvar, lekende som = kosmisk spill) som meg, og forplikter deg overfor deg Selv å virkelig bruke redskapene daglig gjennom kurs perioden av ett år, er det nesten umulig å ikke ta en vesentlig kvantesprang fremover.


Valget og ansvaret er ditt.

Mitt ansvar er å levere kunnskapen og redskapene.

Det gjør jeg med stor glede.


Ses !