Tyr InteriørTyren er dyrekretsens mest koselige tegn. Den elsker det sanselige og nyter livet i størst mulig grad. Tyren er det mest jordete av alle jordtegn og har føttene godt plantet i realiteten. Energien er rolig, tålmodig og fast - man vet man kan stole på Tyren. Det materielle er et fremragende tema for Tyren. Uansett om det handler om økonomien, maten, forsikringer, båten, bilen, hus, tomt & hyttene (ja, gjerne jo flere, jo bedre !) – alt skal være på stell, sikret og nok av.

Hva kjennetegner Tyrens interiør ?
Tyrens sanselige natur reflekteres naturligvis i hans interiøret valg. Rolige jordtoner, materialer man liker å ta på. Peisen brenner, noe godt stor på bordet, det er varmt og behagelig. Som materielle mennesket liker Tyren å akkumulere verdifulle ting: dyre antikviteter, sjeldne malerier. Den vet virkelig å verdsette dem. Derfor er Tyren også dyrekretsens desidert samler natur.
Vi kan være sikker på at det finnes en eller annet samling i huset. I mange Tyr hus finnes naturligvis en vinkjeller og en matbod som er full. Bokhyller laget av eik, med gamle skinn innbunnete bøker. I det hele tatt: selv om vi vet at «skinnet bedrar», elsker Tyren skinn for sine taktile kvaliteter og bruker det hyppig som stilelement.Mens Steinbukken er dyrekretsens minimalist, lever Tyren på den andre siden av spektrumet og representer (sammen med Løven og Skytten) mottoet: «more IS more».

Stikkord for Tyr interiør:
sanselig
koselig
behagelig
samlinger
brun, jord farver
verdifull
verdi-konservativt

Tyr Stilretninger:
Innred med Antikviteter
Provence Stil
Sanselige Interiører