The Secret Life of Plants


Hvis dere noen gang vil lese en space-y bok, som kommer til forandre totalt deres syn på planter og relasjonen mellom mennesker og planter, så kan jeg anbefale " The Secret Life of Plants". Det er en klassiker fra 70 tallet, Stevie Wonder be til og med inspirert av boken til en doppel LP med samme navn.
Min mor hadde den (hun hadde mye rart, faktisk kom alle bøkene som brakte meg på denne veien fra henne...takk mammsen !), men den ble nok tapt ettland sted. Men nå fant jeg den på loppis for noen uker siden.
Apropos: man kan bruke loppis nesten som orakel sted. Det man finner der (spesielt av bøker, er min erfaring), har orakel verdi. Dvs det som dukker opp der for en er selvsagt ikke tilfeldig, men dukker opp iht resonansloven, og har derfor alltid noe med finneren å gjøre. Og hva har det med finneren å gjøre ? Den er i alle tilfelle en budbringer, en mercurial finger som peker på en tema, en oppgave, en læring som står an.
Ok, don´t get me startet. Må fortsatt forberede meg på dagens "Transpersonar Astro lab" på SPACE, kanskje vi ses da & der !