Fredag i S.P.A.C.E

Fredag er Venus dag, og på Venus-dager er det egentlig -kosmisk sett- ikke lov å gjøre noe annet enn det man elsker. Eller i det minste: det man har lyst å gjøre.

Jeg elsker (& har stadig lyst) å utforske nytt terreng på det psyko-sprituelle plan.

Heldigvis gjør jeg det ikke bare på fredager, men også på Mars, Måne, Merkur, Saturn etc dager. Som invitasjon ut til dere:


No man is an island, heter det, og det er heller ikke jeg, uansett hvor mange Fiske saker jeg har i mitt horoskop. Jeg har funnet ut at det er mest spennende og utviklende å gjøre disse oppdagelses reiser i fellesskap med mennesker som resonere på samme bølgelengde. Derfor invitere jeg herved til en ny serie

Fredager i S.P.A.C.E.

Vi kick starte det hele på

Fredag 29 oktober, med


AstroLab: Avansert Personar & Transpersonar

De siste årenes store astrologiske aha ! i mitt liv har vært arbeidet med personar horoskopene. Personarer er -enkelt sagt - horoskopene til hver av våre del personligheter. Det høres kanskje ikke så spektakulært ut, men hvis man ser litt dypere/ høyere på dette, så åpner det seg uante muligheter. Personaren viser informasjons lag som hittil rett & slett ikke har vært synlig, og som hjelper betraktelig hvis man ønsker å forstår og utvikle vesenet av sine delpersonligheter !

For å være meta-etymologisk korrekt, måtte de kalles personar og transpersonar. Hver mennesket bærer jo i seg både personlig- subjektive deler (=personar) og transpersonlig-objektive dimensjoner (=trans-personar). Det sistnevnte representere de potensialene som ligger hinsides den magiske grensen til det genuint spirituelle.

Ok – det var en liten digresjon, men hvor kjedelig hadde livet vært uten dem... Poenget mitt er: jeg holder på å bygge en helt ny astrologisk system ut av dette nå, og har lyst å dele noe av mine oppdagelse underveis med dere. I tillegg er det både nyttig og spennende for meg å ping-ponge mine inn & utsikter i denne prosessen med andre og integrere deres feedback inn i arbeidet.

Vi kommer på denne spacy-e fredagen til å fordype oss i struktur elementer og innholdlige aspekter i personaren som vi hittil ikke har blitt belyst, f x:

  • hvordan tyder man kvadranters iht til hver del personlighet ?

  • Hva betyr de enkle husene i personaren ?

  • Måneknuter i personar, er de viktige ?

  • Praktiske hverdagslige applikasjons muligheter for personaren !

  • kombinasjons bruk av personar med andre astrologiske redskap!

  • finnes det en tidsnøkkel/ utviklings rytme for hver del personlighet ?

OMM...... (og mye mer....)

Kurset eigner seg i prinsipp for alle som er har fått med seg en vis basis kunnskap av space-y astrologi. Er du i tvil om dine kvalifikasjoner, er du hjertelig velkommen å ta kontakt med meg – helst på epost, siden er fra onsdag ut og besøke biodynamiske vingårder ved middelhavet ..)


Tid & Sted: S.P.A.C.E., Thorvald Meyers Gt 56, Løkka-in-de-hood, kl 15- 21

Pris: kr. 990