Kan kjærlighetsforhold fungere uten Selvutvikling ?

Tillat meg å være litt autobiografisk.

Da Ingvild & jeg hadde vært sammen litt over ett år, bestemte vi oss for å gjøre en måned reinkarnasjons terapi sammen. Det var en super intens prosess: hver av oss gjorde hver dag to timer holotropisk hyper ventilasjons pusting (hard fysisk arbeid !) med etterfølgende indre reise til diverse inkarnasjoner. På ettermiddagene jobbet vi videre med materialet, ved å skrive, tyde symbolene som kom opp etc.. I tillegg fastet vi.

Ikke så overraskende at en del (for å ikke si: en haug) med skygge material fosset opp fra sjelens dybde. Og inn i mellom banet seg stråler av intens lys veien gjennom skyene. Mens vi var i terapi prosessen, med alle de kanalene som hadde åpnet seg for oss, var jeg til tider så lucid / klarsynt, at jeg følte at jeg virkelig en del sannheter – som i det vanlig livet er tildekket av livets make-up - rett & usminket inn i øyet. En av de realisasjoner som datt ned i meg som et lyn slag var:

Det er umulig å ha en virkelig lykkelig kjærlighets forhold uten å forstår og leve (dvs jobbe bevisst med) relasjonen som en stadig Selvutvikling prosess.

Dette høres kanskje ut som et veldig høyt krav. Men over de årene (dette spilte seg ut for 17 år siden) har det vist seg at denne realisasjonen holder mål-både i observasjon av min egen partnerskap og andres (> terapi prosesser). Og jeg tror også at det er den åpne hemmeligheten hvorfor Ingvild & min relasjon fortsatt føles såpass frisk og spennende ut. Det kan virke som om vi er heldige at vi har det såpass bra sammen. Men i grunnen tror jeg at det er som med Goethes utsagn om hvordan man blir et geni: 20 % talent og 80 % arbeid. Ingvild & jeg har betraktet vår relasjonen så å si fra dag EN som en utviklings vei og har jobbet med det hele veien. Og fortsette å gjøre det. Det høres kanskje litt selv-skrytene ut, men jeg i farten kommer jeg ikke på en bedre måte å formulere meg.... Men jeg håper at poenget av det jeg vil bringe til uttrykk er tydelig.

Uansett: Dette er min motivasjonen for å tilby Venus Manifesto: å dele en noe av mine&våre realisasjoner om hvordan det er mulig å finne veien til partnerskaps lykke.

Venus Manifesto; Potensial Partnerskap

Modul I: torsdag 16 september -søndag 19 Sept

Modul II: torsdag 9 desember -søndag 12 desember

Modul III: torsdag 12 januar 2011- søndag 15 januar

Pris: kr 12 200

Kursdagene går fra kl. 10-16 torsdag-lørdag, og til kl. 15 på søndag.

PS: Kurset er tilnærmet full, men i min Fiske verden finnes det selvsagt alltid mulighet for noen last minute plasser....