Modul I: Visjoner, Resonans & kjærlighets magi torsdag 16 september -søndag 19 Sept, på/ i S.P.A.C.EIfølge resonansloven (og dens lille søster, tiltreknings loven) trekker et mennesket til seg det/den som er i resonans med sin egen utvikling og sin mørke bror, forviklingen.Dette prinsipp kanskje på ingen er arena mer i øye fallende enn på partnerskaps plan.
Det gjelder i henhold til :

1. de mennesker man tiltrekker
2. de mennesker man er tiltrukket av
3. de mønstre man skaper når man er i par relasjonen

Det er smart å lære seg å forstå Livets store lovmessigheter. Og dumt å ikke gjøre det. Jobber man i samsvar med dem bruker man dem til sin utvikling. Kjenner & bruke man dem ikke, opplever man hvordan lovmessighetene jobber imot en. I konsekvens møter man mye motstand. Den subjektive psyken opplever seg selv som utlevert til en «uheldig skjebne» (og synes synd på seg selv). Visse mønstre gjentar seg om og om igjen, som en hakk i en gammel LP plate, og man aner ikke hvorfor og hvordan man skal løse dette uheldige dilemma.
Det første man må forstå når man begynner å gjennomskue dramaet man selv setter i scene, er at det har ingenting med den andre å gjøre. Og at det er derfor helt og totalt bortkastet å prøve å gjøre noe med den andre (= din partner), dvs: prøve å forandre den andre etter ditt bilde. Jada, og selv om du intellektuelt skjønner det, så tror dine psyke forsatt at den andre må fikses, det er bare innrømme det..(hvis du ikke gjør det, fortsette du å drive med pseudo- spirituell selvbedrageri, og kommer ikke et steg videre...)
Det som står bak det som irritere deg hos den er andre er ingenting annet enn ditt bilde som du ser gjenspeilt i den andre. Å prøve å forandre det som man misliker hos den andre er like effektiv som å se en stygg kvise på sin egen nese i speilet og prøve å fikse den på speil glasset. Med andre ord: no way, José.

Konsekvensen er så enkelt som den er logisk: det eneste som virkelig virker er å forandre sitt eget resonans mønstre. For å holde oss til kvise-på-nesen-sett-i-speilet analogien: vi må tar oss Selv i nesen. Effekten er ikke mindre enn magisk (magi = bevisst transformering som forbinder psyken og det spirituelle). Det er det som er ment med det psyko-spirituelle klassiker «man skaper sin egen realitet». Vi alle gjør det -på godt og på vondt. På vondt, fordi man fortsette å tro på speilbildet. Ens egne gamle forestillinger og bilder blir dermed til en selvoppfyllende profeti. Som man igjen oppfatter som en bekreftelse på at «man hadde rett» i sitt forskrudde bilde. Den meget uheldige dynamikken som utvikler seg ut av dette er opplagt en nedover spiral: ens negative realitets oppfatninger bekrefter seg selv, igjen og igjen og igjen og igjen (etc).
På godt har vi til enhver tidspunkt i vårt liv muligheten til å snu trenden til en oppover spiral. Yes, we can.
Dette blir hoved tema i modul I: å gjennomskue den gamle vill ledende så kalte realiteten, og lære oss teknikker til å erstatte dem med nye, friske visjoner. Disse visjoner (hvis du velger å jobbe med dem-frekvensloven !) kommer
1)til å skape en ny resonans i deg
som igjen
2) kommer til å forandre din ut-stråling
som resultere i det at
3)du tiltrekker deg mennesker og situasjoner som er i samsvar med ditt nye indre visjon.
Det det jeg kaller for positiv kjærlighets magi.

Hvordan de fungere i detalj kommer vi til å fokusere på i dette første modul.

En bemerkning til i denne sammenheng (som er et privileg av den spesielle redskaps kombinasjonen vi bruker på/ i S.P.A.C.E.): etter vi har forstått hvordan de generelle kosmiske lovmessigheter fungere, kommer vi til ta utgangspunkt i enhver
deltakers spesifikke vei å få tak i sin individuelle kjærlighet magi (den som hører til ens fødselsrett ! ...som ikke betyr at man faktisk benytter seg av sin fødselsrett...).

Vi kommer vi til å utforske det meta magiske spektrum av metoder for å forandre sine indre resonans mønstre. Som spirituelle kriger skal vi lære å sende bestilling til kosmos som tjener både meg, den andre og helheten. Win-Win-Win !

Og har du først lært deg å bruke disse redskapene kan du lære å manifestere hva som helst (forutsatt at det ligger i dine kosmiske kortene)

I tillegg kommer vi i Modul I få en intro til tantrisk/ taoistisk seksualitet !


Jeg er klar & gleder meg.
Ses !