S.P.A.C.E Syklus 2010/2011:
Potensial Partnerskap !
Det blir en del nyheter for sesongen 2010/2011:
1 Momentumn har blitt til S.P.A.C.E.: Takk til en fantastisk tid, Momentumn ! Og velkommen S.P.A.C.E
2 For det andre sender jeg for første gang ever en kurs utlysning før sommeren. Jeg må vel etterhvert anerkjenne realiteten at folk flest har travle dager og derfor behov for planlegging som ikke er basert på tre ukens forhånd varsel. Shoot !
3 For første gang tilbyr et komplett kurs syklus som er kun viet tema partnerskap og sine potensialer.
4 Og mens vi er på nyheter: kurset skal foregår i 5 x 4 dagers moduler, torsdag til søndag. Dette også for å gjøre det enklere for folk som ikke bor i Oslo område (vi kan muligens tilbyr overnattning for de som ønsker. La meg vite om det kunne være aktuelt for deg)

Et helt år med fokus tema partnerskap ?
Hvem ønsker seg ikke et lykkelig parforhold ? Tatt i betraktning, er det forbausende hvor lite aktiv psyko-spirituell arbeid blir gjort rundt det som kanskje er menneskehetens største og mest verdifulle oppgave. Derfor har jeg valgt å sette dette som et skikkelig fokus på S.P.A.C.E agendaen. Og bare så det er sagt: ett år (fordelt over fem moduler) er ingenting hvis man virkelig tar innover seg hva slags oppgave man står ovenfor ! Potensial Partnerskap skal gi oss anledning til å pløye feltet og belyse temaet fra sine høyeste spirituelle potensialer til sine dypeste projeksjons daler.
Modulene kommer til å være stappfull av inspirerende ingredienser, opplysende øvelser, transcenderende teknikker, interessante impulser, vanvittige visjoner & utrolige utsikter. Og like selvsagt kommer astrologi, konstellasjons & systemisk arbeid og en del andre transpersonlige redskap til å stå sentrale i arbeidet. I tillegg skal det være rikelig rom for nye ideer som blåser inn i mellomtiden og kursets «da & der». Det er et investering som burde gi mer avkasting enn de beste aksjene. (Likevel er det mer mennesker som investere i aksjer enn i partnerskaps arbeid...)

Hvem eigner kurset seg for ?
1)For mennesker som per idag ikke er i par relasjon og som ønsker å skape de best mulige indre forutsetninger for partnerskaps lykke(det ytre er i denne sammenheng relativ ubetydelig, trust me: en rynke mer eller mindre gjør ingen forskjeld !). Det vesentlige i denne sammenhengen er å rydde veien i ens sjel for alt som stenger, blokkere, demper, sabotere. Er den jobben gjort skjer resten nesten av seg selv- akkurat som Venus stiger opp på den østlige horisonten hver morgen uten at det er noe stort vi trenger å styre med...
2)For mennesker som er i en par relasjon og ønsker å gi kjærligheten en skikkelig utviklings boost fremover i retning av sine potensialer og store visjonen. Mange partnerskap har falt i en tornrose søvn hvor «utvikling» står på 739. plass av prioriteringslisten. Eller man har kjørt seg fast i sine projeksjonen og bruker sine energier på å pirke og irritere hverandre. I alle tilfelle beveger partnerskapet nedover spiralen. Og det er ingen andres ansvar enn ens egen å snu trenden til en oppover spiral.
Din partneren er hjertelig invitert å deltar i kurset. Hvis din partner ikke har anledning, så er det i positiv betydning like-gyldig og like-passende. Der gjelder det for deg å utvikle din indre partnerskap person så optimal så mulig.

PS: Det er ikke bedre å være i en sub-optimalt parforhold enn å ikke være i par relasjon i det hele tatt. Begge alternativer er på sine måter like uforløste. Uansett på hvilken side av elv bredden man står, så gjelder det å tørre å hoppe inn i potensialets elven og lære seg å svømme....


Organix: Tid, sted, penger og slik:

Kurset går over 5 moduler á 4 dager, torsdag morgen- søndag ettermiddag
på S.P.A.C.E, Thorvald Meyers Gt 56, Oslo.

Modul I: torsdag 9 september -søndag 12 Sept
Modul II: torsdag 25 november-søndag 28 november
Modul III: torsdag 12 januar 2011- søndag 15 januar
Modul IV: torsdag 3 mars 2011- søndag 6 mars
Modul V: torsdag 26 mai 2011 -søndag 29 mai

(... hvis noen av dere våkne leser finner ut at jeg har lagt en modul på en heldig dag eller noe slik, la meg vite det NÅ, der kan jeg fikse det enda...!)

Totalbeløp for alle fem moduler/ året er kr. 20 900.

Jeg kan allerede løfte lokket på enkle program punkter, som for eksempel:

Manifesto : Avanserte Neo-Taoistiske visualiseringer & affirmasjoner til partnerskaps lykke
Tao av tantrisk seksualitet
Kjærlighet i horoskopet
Partnerskaps demoner = kjærlighets daimoner
Den systemiske oppgaven i partnerskap
Selv bilde i parforhold & dens metamorfose
Fremtidens Parforhold
101 praktiske psyko-spirituelle par øvelse
Kjærlighet på agenda:
etc

Nærmere beskrivelse av programmet ut I løpet av Juni.

PS: De siste seminarene på Momentumn (nå: S.P.A.C.E) var på øverste kapasitets grensen av deltakeren antall. Jeg kunne tenke meg at dette blir en relativ pop kurs. Hvis du vet at du vil deltar er det kanskje smart å melde seg på nå.