Dr Doolittle´s psykiske husapotek: Legg ditt eget Aura Egg !

Legg ditt eget Aura Egg !

De fleste mennesker haster gjennom sitt liv uten å ha sin aura på plass. På plass vil si: auraen er kollapset, eller udefinert, tåkete, hullete, for tett inntil kroppen (dvs ikke ekspansivt nok) eller for langt fra kroppen (for ekspansivt, slik at man mister kontakt med den).

Resultatet er at du....

a) ...ikke viser tydelig hvor din psykiske grense er (fordi du vet det selv ikke)

b) ...at andre ikke oppfatter dine psykiske grenser (fordi du ikke stråler dem ut)

c) ...at du blir fort kjørt over (eller: invadert som det heter på Ny Age Norsk) av andres energier.

    Legg merke til at ansvaret ikke blir plassert primært hos gjerningsmannen/kvinnen som er slem eller ond, men hos en Selv og sitt ansvar for sine psykiske grenser.


MySpace & YourSpace

Auraen er en slags psykisk hinne, som avgrense og definere min MySpace fra YourSpace. Her snakker vi selvsagt om energi-kroppens grenser, og ikke internett møter eller den fysiske kroppen, som har sin grense- som kjent- i huden.

Som del av min generelle opplysning kampanje sponset av det Norske Aura Forbundet (NAF) vil jeg foreslår et lite øvelse som kan har stor effekt. Den kan med gevinst kjøres 2 minutter etter frokosten, når man sitter i trikken, eller står i køen på kaffebrenneri. Min tips er å gjøre før dagens hamster hjuler har for alvor begynt å surre. Der kan man møter verden med Aura egget på plass.

1 Lukk øyene, og tar tre dype pust. Med hver ut- pust la du gå av spenninger, med hver inn- pust tilfører du ny energi til systemet.

2 Fokuser din oppmerksomhet på kroppens tyngdepunkt som ligger noen cm under navlen.

I Japan kalles dette punktet hara, i kina dan-tien, noe som høres litt kulere ut.

3 Med din medfødte visjons kraft, prosjektere du nå en lysstråle ut fra din hara, ca lengde av din kropp utover (er du 1,73 må du ta den ut 1,73)

4 Er lys strålen utover på plass, bøyer du den fra sin ytterpunktet til den blir til en ring rundt deg. Tenk på ringen rundt Saturn (arketypisk riktig, siden Saturn handler om a vgrensning) eller en Hula hoop ring som barn i Hawaii sirkulere rundt hoften

5 La den saturnine hola hoop´en begynne å snurre rund deg. Den dreier seg faktisk i lyshastighet, så rask at du nesten ikke ser at den beveger seg (men det gjør det likevel)

6 Ok, er ringen på plass, skaper du nå en energetisk hinne ved å dra ringen oppover og nedover i egg form.

7 Ser deg selv i midten av dette aura egg. Aura egget stråler energi UT, for å signalere utover at dette er dinSpace, og INN for å gi deg energi.

8 Kjenn vår deilig det er å være så klar i sine grenser, både for deg Selv og for andre. Forblir i denne lille bliss tilstanden en liten stund (30 sekunder eller 30 minutter)

Det var det. Enkelt og greit. No big deal.

Men: dette funker ikke hvis du gjør det bare engang iblant. Du må gjøre dette minst 28 dager kontinuerlig for å får noe utbytte av øvelsen (og det er vel ikke så rart hvis du tenker at du har løpt rundt 30, 40, 50 år uten å har din aura egg på plass). Du må lære å trene din indre visjons muskel som har vært ubrukt så lenge. Helst gjør du det over enda lenger tidsrom. Som resten av livet (som starter idag !).

Har du kjørt øvelsen inn, trenger ditt system mindre og mindre tid til å gjenkjenne den. Der kan du bare slår det på som en lysbryter om morgen. Bonjour, aura-egg, lissom. Og der er den.

Ikke for å skryte (yeah, right...), men det tar meg maks 2 sekunder til å klikke meg inn på mitt aura egg. Og det kan også du. Den eneste fortrinn jeg har, er at jeg øvd på dette en stund.

Og du kommer til å oppleve effekten det har på omverden. Forandre din utstråling seg (dine grenser, din energi) kommer du heller ikke å tiltrekke deg mennesker og situasjoner som tråkker over dine grenser. Som inne, som ute.

Men ansvaret for å skape det er din.

Cheers !