Obs ! Ny dato for "Feeding your demon, freeing your daimon" kurs

Please take note of the following change:

OBS ! Ny dato, etter påsken: 16 & 17 April !

CrashKurs: Feeding your demon, freeing your daimon

Er du klar for en indre vår rengjøring med positive langtidsvirkning ?

Say, what ? Det er lenge siden jeg har vært så entusiastik på veien av et «ny» selv utviklingsredskap. Ifjor traff jeg på en denne gullåren: en revolusjonerende teknikk for å forvandler sine skygger. For meg virker den så tvingende logisk at jeg integrere den mer og mer i mitt praksis som et «fjerde ben» ved siden av astrologien, konstellasjoner og indre reiser.

Demoner ? Daimoner ?

Ingen bekymring! Jeg har ikke konvertet til middelalderske katolske terapimetoder for å drive ut noen stakkars små djevler. Tvert imot.

Jeg har alle intensjoner om å samarbeide med dem og gi dem en sjanse til (endelig) å bli det de egentlig er - våre beste venner!No kidding !

Demoner er et psykisk tema. De representere våre personifiserte skygger, det som vi subjektivt synes er mest skummelt, og det som plager oss mest. De hjemsøker oss i form av redsler, patologi, depresjoner, psykiske fugleskremsler, avhengigheter, fastlåste mønstre, spøkelser fra fortiden eller fiender ”der ute” (mennesker som vi demoniserer: ”min eks var psykopat”) etc.. Anoreksi er for eksempel er en demon. Alkohol er en demon. Overspising. Depresjon. En eks partner kan oppleves som en demon. Migrene eller andre kroniske sykdomsbilder er definitive demoner (selv om man prøver å dempe/glemme dem ved pillebruk). Men også redselen for å bli lykkelig eller elsket i et parforhold er undervurderte, men svært populære demoner. Og det rare er: du kan møte dem alle «personifisiert « som demoner i ditt indre, i din psyke.

At vi alle bærer en sekk full av dem rundt med oss, vet alle som har jobbet med seg selv. Uansett om demonene er store eller små, aktuelle eller kroniske, så har vi behov for skarpe (=effektive) redskap for å jobbe med dem. Vi har erfart at den vanlige ” kamp eller flukt” strategien ikke fungerer. Tvert imot: all undertrykkelse, unnvikelses-strategier, flukt eller kamp gjør akkurat det motsatte. Demonen bare vokser og symptomene (angsten etc) blir bare større og fetere av det, både på det personlige og kollektivte plan.

Det finnes som vanlig en virkelig god nyhet, som er så god at man kan knapp virkelig begriper det : hver demon – som virker ssååååå skummel når vi stirrer på dem i vår forviklingsblindhet -er egentlig en daimon som har «bare» kledd seg ut som en demon. For den (som i u-likhet med meg) ikke leser gammel greske ordbøker hver dag: en daimon er en ”hjelpende ånd” (skytsengel, høyere Selv etc). Sjekk det: bak hver tilsynelatende destruktive demon skjuler seg en konstruktiv daimon, en positiv hjelperkraft i eksakt tilsvarende størrelse! Bare tenk på hva dette virkelig innebærer: at alt du er kjemperedd for egentlig er en kjempestyrke, som bare venter på sin forvandling! At hvert udyr egentlig er en skjønnhet som bare venter på sin forløsning . Tar du dette virkelig inn, finnes det ikke lenger problemer. Kun positive potensialer som ikke enda har blitt forståtte !

Hvordan skal vi jobbe ?

Det er forvandlingen fra demon til daimon vi skal jobbe med i dette intensiv kurset. Vi kommer til å bruke et redskap som er basert på en 800 år gammel Tibetansk teknikk, som er fusjonert med elementer fra dagens selvutviklings instrumentarium. Teknikken går rett inn i hjertet av (skygge)saken, uten at det trengs for mye hodearbeid, forklaringer, årsakssøken eller psykologisering. Prosessen er blitt kokt ned til en trygg 5-skritts prosess. I løpet av kursdagene kommer deltagerne til å få opplæring i bruken av dette geniale redskap, både til sitt eget indre arbeid, og – for den som ønsker- for arbeid med pasienter. Etter helgen kan du teknikken. Der er det opp til deg å gjøre resten selv, bruke den. Just do it.


For hvem ? Tja, for hvem egentlig ikke, skulle man heller spørre. Jo, hvis du ikke har noe skygger/ demoner i deg, anbefaler jeg kurset ikke. Der håper jeg at du legge inn et godt ord i kosmos for alle av oss som fortsatt sliter. Men ellers, så vil jeg på det varmeste anbefale dette som et selvutviklings redskap som er i samsvar med alt av innsikt som jeg per idag

har samlet via astrologi, konstellasjonsarbeid etc..

Den er glimrende til hjemmebruk (selv-terapi). Og fantastisk å ha med deg i din redskapskasse som utøvende terapeut: feel free !


Så: tar med en ordentlig feit og skummelt demon denne helgen-hvis du tørr !


Organisatorisk:

Fredag 12.03, 16-21 & lørdag 13.03, 10-16; kr 2200

påmelding: jolis@c2i.net, eller 97186344