Feel Free. Den daglige metapsykologiske dosen !


Feel free. Den daglige dosen


Noen mennesker starte dagen med en cafe latte. Andre leser avisen eller sjekker eposten. Eller gjør yoga. Whatever.Vi har alle våre ritualer & rutiner.

Det som er felles nevner er at vi alle søker en eller annet type input, en impuls utenfra som gir oss energi, inspirasjon.

Min arbeidshypotese er at alle mennesker har godt av en daglig dose av psyko-spirituell input. Akkurart som man trenger mat eller bevelgelse.

Du står fri til å være enig eller ikke.

For de som kjenner en resonans til denne idéen, tilbyr jeg spacebok. Som et sted for å få en daglig dose med impulser rundt alt som har med selv utvikling, individuasjon, meta psykologi, spiritualitet, kosmologi, human potensial utvikling, psykosomatik, astrologi og andre relatere spacy´e temaer å gjøre. Noe som får din & min evolusjons dynamo litt i gear. The sky is the limit (og hvor begrenset er den? )

Og siden dette er en blogg: kom med din input !

Livet er ingenting annet enn et stort & spennende eksperiment. Og selvsagt er det jeg vet nesten ingenting sammenlignet med det jeg ikke vet. Det jeg legger ut her på bloggen er kun min ongoing dialogue med Livet som Eksperiment. Lykke er å leve livet som eksperiment. Det er prøve er å lykkes, uansett om du «vinner « eller ikke.

Ditt liv er ditt eksperiment. Ingen av oss ser helheten. Men sammen har vi en muligheten å se litt mer av det store kosmiske puslespillet. Kanskje.

Derfor feel free, logg deg på. Og blogg deg på ! Kom med dine impulser, teorier, idéer etc om det jeg har lagt ut, så at vi kan sammen blir litt kosmologisk smartere.

1001 thx for sharing !

Olaf

PS: Synes du dette er verdt å lese, tips dine venner om spacebok !