De 7 utviklingstrinn av Vannmann prinsippet

               Vannmann: Fra nervesykdom til Mennesket

7: All-omfattende humanitet, kosmisk bevissthet; visdom , åndelig kanal for det guddommelige (ekte kanalisering), med hodet i himmelen, dans med planetene; plukker opp signalene fra himmelen (på bølgelengde med kosmos), ser fremtiden, u-delbar (in-dividere) forbundet med alt og alle, master(ess) of the options

6: ekte frihet, den gudommelige narren, genialt (Einstein/Niels Bohr etc.), full «individuasjon», superhjerne, ser i fremtiden, den store over- & utsikten, menneske-venn (av alle !); kan stille seg fritt inn på alle bølgelengder; antenner mot himmelen, fremdriver evolusjonen & kollektivt utvikling, topp astrolog, hjelper andre å utvikle sin originalitet, hjelper andre å befri seg selv, like-gyldighet (det ene er like gyldig som det andre), mindfullness mester

5: genuint original-kreativ, ukonvensjonell, innovativ, oppfinner, samfunnsvisjoner (arkitekter), unikt, gjenkjenner det som er enestående i seg selv og andre, foran sin tid, oppfinnsom, positivt ”detached; ser Livets fenomener fra fugleperspektivet, ego og Selvet begynner å komme i balanse, mind-full, hjerte og hode kommer i balanse, ekte venn, gruppe ånd/ åndelig fellesskap; humanitær leder,

4: vennskap, spontanitet, gruppe-bevissthet, revolusjonær, morsomt, humor, progressivt, revolusjonær, astronom, individuelt, lik blant like, pilot (styre andre i luften)

3: nervøsitet, mangel av kontinuitet, klassens klovn, eksentrisk, urolig, hopper fra det ene til det andre, ateist, ned-latende (bor i elfenbenstårnet); opphengt i venners meninger; liksom-spådom: teletorget (Laila, medfødte evner, spår din fremtid for 29, 90 kroner/ minutt), dårlige overraskelser, uten bakkekontakt, tankespinn, humbug-astrolog eller clairvoyant

2:  anarkistisk, i opposisjon mot alt, utstøtt, sprø, virrer, bryr seg ikke, nervesykdom; falsk venn; hektet på Internett & gaming, fortapt i verdensrommet, «spac´a», ulykkesfugl> tiltrekker seg ulykker,

1: galskap; anarki, uten sentrum, kretser rundt sin egen periferi, terrorist, ingen kontakt med sitt hjerte, i lukket avdeling/psykiatri

copyright, Olaf Rademacher, 2014