De 7 utviklingstrinn av Tyr-prinsippet

                                                Tyren: Fra Iberiasnegle til transcendent natur

7: det materielle & spirituelle er ett; røtter både i himmelen og på jorden; kosmisk sanseapparat; opplevelse av den transcendente naturen; dyp forbindelse med sin Hara (japansk, bokstavelig «jord-midten»); Gaia/moder jord

6: manifestere det himmelske på jorden; som et fjell som mennesker kan støtte seg til; sans for det skjønne; jordens rikdom; føttene dypt i jorden og hode i himmelen; leser jordens visdom; naturen som religion, skaper paradisiske hager; filantropi; hjelper andre å utvikle sin egenverdi; natur-ånder

5: sansene som inngangsport til det spirituelle; manifestasjons kraft; utpreget sensuell; skaper samhold; kjærlighet til jorden; nærende; utholdenhet; hjelper andre å manifestere; mesterkokk; økonomi i samsvar med økologi; det materielle og det åndelige balanseres; formidabel gjestgiver; naturmenneske(t) (mother nature´s son); sterke røtter

4: real, jordnær, rolig, koselig, tålmodig, vertskap; god mat & drikke; samler av det skjønne; fredelig; stabil; kan håndtere kapital; produktiv; fredelig; fordragelig, bakkekontakt;

3: treg; ubevegelig; passiv; materialistisk; trangsynt bonde, tett; lukket; utestengende; avvisende; ufleksibel; kapitalist; sikrer seg på alle kanter (forsikringer); redsel for det usikre; penger under madrassen; tjukk (i "hue")

2: supersta; forstoppelse; livredd for tap; vil ikke gi noe fra seg; fastgrodd; svært overvektig; daff (”den som spiser bare kjøtt og pølser hele dagen..”); pengefiksert; trenger hele tiden bekreftelse på sin egen-verdi

1: grådig; fullstappet; overkonsum; feit; grisk; ofrer alt og alle for sin egen gevinst; Iberiasnegle

 copyright Olaf Rademacher, 2014