Jose Mourinho: "the best team lost"


Igår kveld så jeg på Real Madrid mot ManchesterUnited med min 14 år ung og nå like-lang-som-meg sønn, Lasse. Etter kampen var det en kort interview med Real´s trainer Jose Mourinho, hvor han uttale seg som følgende:" The best team lost ".
Jeg kunne nesten ikke tror mine egne ører. En trener som sier slik, at hans eget team -som vant- egentlig var det svakere lag og at det bedre laget tapte. Og det på et lag som kalles for "konglig" (=Real på Spansk). Jeg sa til Ingvild på kjøkkenet etterpå: Mourinho må har mye Vannmann. Dette " the best team lost ", ut av det blå,  var en rent Vannman utsagn. Og riktig: han har en Vannmann Sol, månen & Saturn også. Og at det er i første hus "hjelper" også godt med å gjøre dette impulsivt og dermed: enda mer ukontrollert. Gøy !
Den vanlige modaliteten (man roser sitt eget team, dermed seg selv, og bekrefter sitt ego og viktighet)
blir stilt på hode. Narren hilser ! (det har man sett før hos Mourinho). Han er en av dagens narrer.
Bra at de finnes.
God kveld fra skogen