NORGES MEST INSPIRERENDE COACHING - OG TERAPIUTDANNELSE

NYTT KULL STARTER HØST 2017

Akademiet har to hovedformål:

1. Individuasjon: Din utvikling til ditt best-mulige-deg, som menneske og individ.

2. Utdannelse: Din utvikling til den best-mulige-coach/ terapeut /(vei)leder.

* Vi tilbyr et bredt og Lush utdannelsestilbud som forener de mest effektive redskapene innenfor personlig vekst, psykologisk helse & spirituell utvikling.

* Studiet passerprivat for deg som vil utvikle deg selv og dine potensialer og trenger input med en grundig, trygg og jordnær metode. 

 ELLER

* for deg som allerede er COACH og TERAPEUT men trenger påfyll og flere virksomme verktøy. Her skaffer du deg solid praktisk trening og teori for å hjelpe andre til å få det bedre med seg selv og sin omverden. 

Utdannelsen A.P.P lar seg godt kombinere med annen jobb i studietiden,

Akademiet oppfordrer til å inkludere det du allerede kan og har en grunntanke om helhetlig behandling der alle er unike individer, som grunnleggende prinsipp innen Potensial Psykologi.  

* win-win: personlig & profesjonell vekst går hånd i hånd

* instruktørene er blant de beste innen sitt fagområde;  Olaf Rademacher (leder og hovedinstruktør)  er psykolog og astrolog, med over 20 års erfaring fra behandling og undervisning, og har satt sammen et unikt program i A.P.P.

* All undervisning er modulbasert med 5 moduler per år pluss frivillige dagssamlinger som inngår i den 3 års treningen

* Du inkluderes i et entusiastisk fellesskap blant medstudenter fra alle kull, gjennom ditt kull sine samlinger og noen felles-H.A.P.P.enings gjennom året.

* Inspirerende setting: Vi holder til i en stille vakker skogscampus 40 km vest for Oslo, i en prestegård fra 1800-tallet, omgitt av trær, fugler, boblende fontener og kjøkkenhage som leverer mat til alle kursdager, og husets høner som møter deg når du kommer. Her hersker ro og jordnær tilnærming til folk og dyr og masse Space til prosesser og undervisningstema som utforskes i undervisningen husets Gildehall.

* næringsrik & yummy  varm mat hver dag

All mat lages der, av økologiske naturlige sesongbetonte ingredienser. Du møtes av duften av hjemmebakt brød, og det serveres både lunsj og mellommåltid, som gir studentene verdifull næring flere ganger gjennom dagen.

Velkommen til den skolen du har alltid ønsket deg.

Les mer om studiet her.

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på en av våre åpne skoledager der du kan komme å se hvordan vi jobber og samhandler. Gjør avtale om et slikt møte og et intervju HER.  

Se hva noen nåværende og tidligere studenter sier om kurset: