Back to All Events

Inspirasjon A.P.P.ening: Potensial Pyskologi & Coaching for det 21 århundret

Aldri har det vært mer poppis å være terapeut eller coach. Psykologi studiene står øverst på listen (og lysten) til avgangselever, akkurat som et år eller to med coaching, NLP eller yoga utdanning nærmest er obligatorisk i et bestemt alders og befolknings segment (når «den andre ungdomen» setter inn). Det som skjuler seg bak dette (p)sykt interessante fenomen er et kollektitivsavn etter mening i en tid der samfunnets hamsterhjul stadig akselererer. Og dette savnet blir i beste tilfelle til en søken.Så bra, er man fristet å si. Men fullt så enkelt er det nok ikke. Det er nemlig en jungel der ute: et hav av terapiformer og sertifiseringer med forvirrende like-lydene navn konkurrere med rent kliniske innfallsvinkler, yoginis med perfekte FB selfies- og det hele godt sammenblandet med lykkepiller skrevet ut av ulykkelige psykiaterer.Den gode nyheten er: det skjer mye spennende utviklinger i feltet av menneskelige potensialer. Og den kanskje nesten like gode nyheten: velger du å legge din bærtur ut til skogen denne søndagen, kommer du til å få en lyn-oversikt (og inn-sikt) i hvilken retning terapi, selvutviklings og coaching (r)evolusjonen er ment til å utvikle seg de neste 10-20 år. Kanskje blir du til og med inspirert til å være med på å skape denne utviklingen ? Vi får se. Men først ses vi på søndag i skogen !