Back to All Events

Inspirasjons A.P.P.ening: Potensial Psykologi & Coaching !

98a82a64b7fc840368148c0a3e3af36f.jpg

Våkner du av og til med en gnagende fornemmelse at du lever livet langt under dine muligheter? At du bare tar ut en brøkdel av det som du egentlig er god for? At mange av dine fremste potensialer aldri ser dagens lys? Velkommen til klubben. Einstein
estimerte engang at mennesket bare tar i bruk 10 % av sine potensialer. Det betyr det at hele 90 % av dine potensialer, gaver, talenter aldri ser dagens lys! Ikke rart at så mange mennesker sliter. Det blir som å ha et fantastisk orkester til disposisjon, men kun spille Symfonien av sitt Liv med 2-3 instrumenter, mens resten av ens orkesteret samler støv i kjelleren. At dette også har en negativ effekt for samfunnet, hvis 4, 5 millioner mennesker lever "under par" forstår seg selv. For å ikke snakke om 4, 5 milliarder mennesker på verdensbasis som lever langt under sine muligheter. Men andre ord: utviklingen av ens egne potensialer er ikke en egotripp, men en win-win på alle plan. Basert på denne premissen har Akademi for Potensial Psykologi utviklet et enestående system for å fremme hele spektrumet av individets potensialer og begavelser. Som bonus tilegne man seg i løpet
av studiene på A.P.P. en proppfull og effektiv redskapskasse for å hjelpe andre å utvikle sine potensialer -uansatt om det handler om coaching klienter, sine barn eller medarbeider.Høres dette spennende ut, legg turen innom skogen denne søndagen. I løpet av en par timer introdusere vi grunnkonseptene til potensialutvikling og besvarer alle spørsmål rundt metoden og utdanningsforløpet.
Påmelding: Olafsolarson@gmail.com