Back to All Events

102: Uten Røtten ingen Vinger ! Familiesystemets Psykologi


  • All-in-skog, Heggedal (map)

Familiesystemet representerer en av de gyldne nøkler til individets psyke. Mainstream psykologi fokuser primært på barndom & relasjonen til foreldrene. Så viktig som oppveksten er for menneskets utvikling, representerer den likevel kun toppen av isfjellet. Under overflaten skjuler det seg et hav av sår og traumer fra tidligere generasjoner. Uten å ha forfedrenes forviklinger med på skjermen, venter man ofte forgjeves på de vesentlige terapeutiske gjennombrudd. I samsvar med potensialpsykologiens grunnleggende filosofi betyr dette samtidig at forløsningen av tidligere generasjoners traumer vil komme til å sette fri et hav av kraftpotensialer som individet kan ta i bruk i sitt her & nå.

Earlier Event: November 24
202: Skyggens Psykologi