Back to All Events

Dagens ErnæringsLiv II

tumblr_ndxrb6Ks2c1rhh5pjo1_400.jpg

 Fysisk helse er et (u)rimelig underbelyst område i terapi- og coaching-verdenen og blir vanligvis delegert bort til legene og helse(u)vesenet. Å ta bevisst ansvar for sin fysiske hel-se (og som terapeut å lære opp sine klienter til å bevisst gjøre det) er en vesentlig del av en hel-hetlig psykologisk og spirituell utvikling. Akademiet er så hel-dig å ha med Ingvild, en ekspert i huset (bokstavelig talt), som har integrert dette tema konsekvent over mange år i sitt daglige liv. Gjennom dags-workshops deler Ingvild sine “best of” når det gjelder kosthold/ ernæring, energiøvelser, naturlig regulering av hormonsystemet, grønn helse og flere goodies. Det blir mye hands-on læring, en god blanding av teori og praksis. Hvis du vil lese mer om Ingvilds arbeid, sjekk wildwoods.no.

Obs ! Alle inter-modulære A.P.P.enings krever påmelding til 97186344 eller Olafsolarson@gmail.com

Earlier Event: November 22
FireSideTalks
Later Event: January 6
303: Barne- og ungdomspsykologi